top of page

Over mij

1_021_edited.jpg
Mijn verhaal

 

Mijn passie gaat uit naar gezellig samen zijn, natuur, bloemen, beestjes (vooral katten, en zeker mijn eigen schattige pluizenbolletjes Nelly en Rudy), sporten, wandelen, masseren en... eten!

 

Ik schrijf bewust eten want ik ben wellicht een van de weinige diëtisten die zelf geen passie heeft voor koken, laat staan bakken.

 

Wat niet wil zeggen dat ik het niet doe. Ik kook zo goed als dagelijks en maak af en toe zelfs 'ns wat gebak, tenminste als er chocolade bij komt kijken. Ja, ik kan mijn chocolademomentjes ook niet missen.

 

Koken gebeurt bij mij tijdsefficiënt, en ik sta er steeds weer van versteld hoe weinig tijd het eigenlijk vergt om iets gezond en lekker te maken.

 

Mijn motto is dus:

 hou het simpel! 

OPLEIDINGEN

Voedings- en Dieetkunde

(Odisee, Gent)

Initiator Fitness (Sport Vlaanderen)

Sportverzorger (Syntra)

Psychodiëtiek (Kintu) 

Coaching (Jessified Health)

 

Introductie NLP (School voor NLP)

Motiverende gespreksvoering

(Kern vzw)

Anders omgaan met spanningen en conflicten (PRH)

Introductie in assertiviteit (Vormingplus)

Geweldloos communiceren

(De Onderstroom)

Slachtofferhulp vrijwilligersopleiding (CAW Zuid-Oost-Vlaanderen)

Criminologische Wetenschappen (UGent)

Internationale Betrekkingen en Conflictbeheersing (K.U.Leuven)

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in gedragsveranderingen. Alleen heb ik me de eerste 10 jaar van m'n carrière gefocust op Politie en Justitie. 


Doorheen de jaren is mijn voorliefde voor sport en gezond leven meer en meer gegroeid, tegelijk besefte ik dat voeding een cruciale rol speelt in onze gezondheid.

In 2009 schoolde ik me bij tot sportverzorger, met specialisatie in massage. In 2013 volgde ik een opleiding tot Fitness begeleider. De grootste lifechanger kwam er uiteindelijk in 2014, toen ik de beslissing nam om me volledig om te scholen tot gediplomeerd Diëtist

Hoewel ik nu stilaan verzadigd ben van opleidingen blijf ik me steeds bijscholen.

Vooral vormingen rond persoonlijke ontwikkeling spreken me het meeste aan.

Ondertussen ben ik participerend lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van diëtisten en kringverantwoordelijke van collega diëtisten uit de Eerstelijnszone regio Aalst.

Het is nooit te laat om te veranderen

bottom of page